Over Klus- en Dakdekkersbedrijf N. van Drie

Wij zijn specialist op het gebied van dakbedekking en kunnen je bijstaan in alle zaken rondom je dak. Jaren aan ervaring maken dat dakdekking, dakonderhoud en dakrenovatie altijd vakkundig uit worden gevoerd, binnen de gemaakte afspraken. We zorgen ervoor dat je dak weer en wind kan doorstaan en het risico op problemen als lekkage, rot of scheuren zo klein mogelijk wordt. 

Kwaliteit in dakbedekking

Klus- en Dakdekkersbedrijf N. van Drie is gespecialiseerd in dakbedekking met hoogwaardige materialen, zoals bitumen, kunststof, shingles en zink. Het is belangrijk dat het bedekken van een dak door een vakman wordt gedaan, om ervoor te zorgen dat de stroken elkaar goed overlappen en zo bijvoorbeeld lekken voorkomen kunnen worden. 

We komen eerst langs voor een dakinspectie, waarbij we kijken naar de staat van het dak, mogelijke schade en we een risico-inventarisatie voor de toekomst uitvoeren. Afhankelijk van deze inspectie kan het nodig zijn om een onderhoudsbeurt uit te voeren, of delen van het dak te renoveren. Dit wordt vooraf met je gecommuniceerd. Heb je last van lekkage? Voorkom grote schade en neem zo snel mogelijk contact op om het lek te dichten.

Neem contact op

We staan altijd voor je klaar om te bekijken wat er aan je dak kan gebeuren, of om problemen zoals lekkage te kunnen verhelpen. Je kunt vrijblijvend contact opnemen, we komen graag langs voor een dakinspectie.

Contact

Fokkerstraat 10,
3769XP
Soesterberg

info@dakdekkernvandrie.nl

20191121_132644
20181116_160912