Dakrenovatie

Een dakrenovatie bestaat meestal uit het aanbrengen van nieuwe dakbedekking. Dit is nodig wanneer een dak het einde van de levensduur bereikt heeft, om te voorkomen dat er door verouderd materiaal schade kan ontstaan. Je kunt bij dakrenovatie ook de isolatie van je dak verbeteren, de dakbedekking mooier maken of een dakraam laten plaatsen. Klus- en Dakdekkersbedrijf N. van Drie is de aangewezen persoon voor het uitvoeren van dakrenovatie. Op de gegeven renovatie krijg je bovendien 10 jaar garantie, je bent dus verzekerd van kwaliteit waar je op kunt vertrouwen. 

Voorkom schade met tijdige renovatie

Het dak is een kwetsbaar onderdeel van het huis. Kleine schade kan dan ook grote gevolgen hebben. Daken hebben een bepaalde levensduur: een gemiddeld dak krijgt door de Nederlandse weer en wind een hoop te verduren. Het dak raakt zo op den duur beschadigd. Een bitumen dak gaat bijvoorbeeld zo'n 20 tot 25 jaar mee voor het aan renovatie toe is. 

Het is daarom belangrijk om regelmatig het dak te laten controleren en indien nodig te renoveren, voor verdere schade ontstaat. Lekkage kan bijvoorbeeld veel schade veroorzaken aan je plafond en inboedel en zo hoge kosten met zich meebrengen. Een dakrenovatie is een grote klus en wordt niet voor alle daken geadviseerd, het is vooral aan te raden wanneer je toevoegingen wilt aan je dak of wanneer de oude dakbedekking het einde van de levensduur heeft bereikt. Kleine schade kan ook los gerepareerd worden tijdens een onderhoudsbeurt.

Dakrenovatie met hoogwaardige materialen

Wij gaan zorgvuldig te werk en zorgen voor een stevig dak dat bestand is tegen weer en wind voor maximaal wooncomfort. De dakrenovatie wordt uitgevoerd met hoogwaardige materialen zoals bitumen, kunststof, shingles en zink. Voorafgaand aan een dakrenovatie inspecteren wij eerst je huidige dak, om te kijken welk materiaal geschikt is en welke aanpassingen gemaakt kunnen worden aan het dak tijdens de renovatie. 

Het werkgebied bestaat uit Utrecht en omgeving, waaronder Amersfoort, Hilversum, Veenendaal, Almere, Zeist, Soest en Soesterberg. Neem nu contact op, dan komen we graag langs voor een dakinspectie

 

Contact

Fokkerstraat 10,
3769XP
Soesterberg

info@dakdekkernvandrie.nl