Daklekkage

Terwijl je dacht dat er niets aan de hand was, kan er toch ineens een vochtige plek in het plafond of de muur ontstaan. Daklekkage kan een ontzettend vervelend probleem zijn. Klus- en Dakdekkersbedrijf N. van Drie staat klaar om het lek voor je op te sporen en te dichten, om zo verdere schade te kunnen voorkomen.

Schade aan je huis en inboedel

Wanneer je niets aan de lekkage doet, kan het veel schade aanrichten. Denk hierbij aan grotere of nieuwe vochtplekken in het plafond of aan de muur of schade aan je inboedel. Vocht kan ook in het houtwerk onder de dakbedekking trekken, waardoor het hout kan gaan rotten. Waterschade kan zo al snel veel kosten met zich meebrengen. 

Lekkage hoeft alleen niet direct zichtbare gevolgen te hebben. Door het isolatiemateriaal dat onder het dak aangebracht zit, neemt het dak eerst zelf vocht op. Dit kan vervolgens in het omliggende materiaal trekken. Pas later sijpelt het door naar je plafond en/of muren. Meestal is de schade dan al gedaan. Het is daarom van belang om al bij het vermoeden van daklekkage je dak te laten controleren, zodat eventuele lekken gedicht kunnen worden en schade gerepareerd kan worden

Opsporen en herstellen van daklekkage

Het is bij daklekkage natuurlijk belangrijk dat je zo snel mogelijk hulp kunt krijgen om verdere schade als gevolg van het lek te voorkomen. Klus- en Dakdekkersbedrijf N. van Drie gaat daarom graag aan de slag om je zo snel mogelijk bij te kunnen staan. Gelukkig is daklekkage in de meeste gevallen goed te herstellen. Het kan moeilijk zijn om zelf de oorzaak van daklekkage vast te stellen. Wij kunnen de daklekkage voor je opsporen en de schade vervolgens direct verhelpen. Alle werkzaamheden worden vooraf afgestemd, zodat je direct inzicht krijgt in hoeveel de werkzaamheden gaan kosten. Blijkt dat er meer werk nodig is dan afgesproken? Dan communiceren we dit ook vooraf. Zo kom je niet achteraf voor vervelende verrassingen te staan. 

Neem contact op

Het is belangrijk dat je jouw dak in goede conditie houdt. Door regelmatig en tijdig het dak te laten controleren, weet je zeker dat je niet op den duur met vervelende problemen zoals lekkage te maken krijgt. Wij zijn werkzaam in Utrecht en omstreken, waaronder Amersfoort, Hilversum, Veenendaal, Almere, Zeist, Soest en Soesterberg. Wacht niet af, neem contact op!

Contact

Fokkerstraat 10,
3769XP
Soesterberg

info@dakdekkernvandrie.nl