Daklekkage Soesterberg

Een daklekkage opsporen in Soesterberg

Bent u woonachtig in Soesterberg en merkt u op een dag dat er iets niet helemaal in orde is met uw dak? U merkt dat er vochtige plekken op het plafond onder uw dak zitten, of dat er zelfs druppels water van het plafond naar beneden komen. Dan is het belangrijk om hier zo snel mogelijk iets aan te laten doen. Per slot van rekening wilt u niet dat er meer schade aan uw huis en inboedel wordt aangericht door deze lekkage. Bij N. van Drie dakbedekkingen gaan we graag aan de slag om ervoor te zorgen dat de lekkage zo snel mogelijk wordt verholpen. Neem hiervoor dan ook vandaag nog contact met ons op.

Een daklekkage repareren in Soesterberg

Bij het repareren van een lekkage komt heel wat kijken. We raden u dan ook niet aan om zelf uw dak op te gaan om te kijken of u hier soelaas kunt bieden. Wij staan klaar om bij u langs te komen en de lekkage te verhelpen. We gaan dan de daklekkage opsporen in Soesterberg en maken voor u een offerte. Hierop kunt u zien wat het verhelpen van de lekkage gaat kosten. Indien u akkoord gaat met de offerte gaan wij direct aan de slag met het dichten van het lek. Het is mogelijk dat er dan meer werk nodig is. Wellicht een complete renovatie van uw dakbedekking, of een geheel nieuwe dakbedekking. Dit bespreken wij dan uiteraard van tevoren met u.

Laat ons uw daklekkage opsporen in Soesterberg

Wacht niet te lang als u een daklekkage in Soesterberg heeft. Een kleine lekkage kan snel veranderen in een grote lekkage als er niks gebeurt. Neem eenvoudig contact met ons op via telefoon of de mail. Het is ook mogelijk om gelijk een afspraak te maken met ons via het handige formulier dat wij op onze website hebben staan. Laat daarbij duidelijk weten wat u wenst dat wij komen doen. Een daklekkage repareren in Soesterberg is een van onze specialiteiten, maar we hebben ook meerdere andere werkzaamheden die we graag voor u uitvoeren.

Contact

Fokkerstraat 10,
3769XP
Soesterberg

info@dakdekkernvandrie.nl