Dakdekker Hilversum

De dakdekker voor Hilversum en omstreken

Is het tijd om eens door een professional naar uw dak te laten kijken? Misschien heeft u lekkage in huis, maar het is ook mogelijk dat u graag wil dat uw dak gerenoveerd wordt. Of misschien bent u wel op zoek naar iemand die een geheel nieuw dak kan bedekken? Wat uw wensen ook zijn, bij N. van Drie dakbedekkingen bent u aan het juiste adres. We hebben veel ervaring met het dekken van daken en voeren ons werk als dakdekker voor Hilversum ook graag een keer voor u uit. U kunt er dan op rekenen dat u een dak krijgt dat jarenlang meegaat. Sterker nog, we hebben hier zoveel vertrouwen in dat u van ons tien jaar garantie krijgt.

De dakdekkers voor Hilversum

Het bedekken van een dak is een specialistisch klusje. Er zijn mensen die zelf het dak op gaan om te bekijken wat er allemaal mis is en om een poging te doen dit te repareren. Dit is iets wat wij eigenlijk altijd afraden. Werken op een dak is nu eenmaal niet zonder gevaren, waarbij het werk ook niet zomaar door iedereen gedaan kan worden. Het gaat een stuk verder dan alleen een nieuwe bedekking op uw dak neerleggen. Wij komen graag een keer bij u langs om te bekijken wat er precies aan uw dak moet gebeuren. Wellicht is een kleine reparatie voldoende, maar het kan ook zijn dat het beter is om het dak grondig te renoveren.

Wilt u meer weten over ons dakdekkersbedrijf voor Hilversum

Als dakdekkers voor Hilversum en omstreken komen we graag bij u langs om ervoor te zorgen dat uw dak er weer optimaal bij ligt. We voeren ons werk als dakdekker voor Hilversum uit op daken die zijn bedekt met bitumen, shingles, zink of kunststof. Hier gebruiken wij de beste materialen voor, om ervoor te zorgen dat uw dak zo goed mogelijk bedekt wordt. Meer weten? We staan altijd klaar om telefonisch of per mail uw vragen te beantwoorden.

Contact

Fokkerstraat 10,
3769XP
Soesterberg

info@dakdekkernvandrie.nl